Корпоративна культура як основа ефективного управління персоналом на інноваційному підприємстві - Кучинський, Володимир Анатолійович (ФОП Томенко Ю. І., 2020)
Сучасні керівники повинні розглядати культуру свого підприємства як потужний інструмент, що дозволяє орієнтувати працівників на досягнення цілей підприємства, що дає можливість мобілізувати ініціативу працівників, підвищити їхню особисту мотивацію. Сильна корпоративна культура дозволяє концентрувати зусилля на головних напрямах інноваційного розвитку підприємства, що забезпечує найвищу продуктивність, успішність компанії і прихильність її працівників.
Keywords: ефективність; прихильність працівників підприємству; інноваційний розвиток; продуктивність праці