Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Мерчандайзинг" - Літвиненко, Марія Владиславна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мерчандайзинг – це одна з основоположних дисциплін для професійних діячів ринку, чий бізнес полягає в реалізації товарів і послуг кінцевим споживачам. У зв’язку з цим актуальним є вивчення даної дисципліни здобувачами спеціальності «Маркетинг». Мета дисципліни: формування у здобувачів системи теоретичних знань і практичних навичок в області мерчандайзингу роздрібних та виробничих (збутових) підприємств.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; мерчандайзинг; магазини; товари; торгівля; індивідуальні завдання; самоконтроль