Сравнительная характеристика аппаратных средств электрокардиографического анализа - Балев, Владимир Николаевич; Маренич, А. Н. (НТУ "ХПИ", 2008)
В статті розглянуто принцип роботи пристроїв для зняття електрокардіограми, наведені основні технічні характеристики сучасних електрокардіографів, а також проведено порівняльний аналіз сучасних електрокардіографічних приладів.

This article deals with the basic working principles of modern cardiographs and their main technical characteristics, and provides a comparative analysis of modern cardiographs.
Keywords: электроэнцефалография; ЭЭГ; фонокардиография; ФКГ; ультразвуковое исследование; УЗИ; кардиограф; алгоритм