Використання візуалізації та інфографіки в навчанні декоративно-ужитковому мистецтву - Савчук, І. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті проаналізована можливість візуалізації інформації як одного з актуальних напрямів інформаційно-комунікативних технологій, якій можна впроваджувати з метою покращення навчання студентів, учнів. Дослідження розкриває правила створення візуалізації та інфографіки за допомогою існуючих в інтернеті програм та надає інтернетпосилання для цього. У статті запропоновані рекомендації з використання візуалізації та інфографіки у навчанні декоративно-ужитковому мистецтву.

The article analyzes the possibility of visualizing information as one of the topical areas of information and communication technologies that can be implemented to improve learning of students, pupils. The study reveals the rules for creating visualization and infographics through existing programs in Internet and gives internet-adresses for this. The paper offers recommendations of using the visualization and infographics for teaching arts and crafts.
Use visualization and infographics in learning decorative handicraft art
Keywords: навчання студентів; інформаційно-комунікативні технології; інтерпосилання; visualization; infographics; learning of students; pupils