Оцінка та підходи до розвитку кадрового потенціалу сучасних підприємств - Кучинський, Володимир Анатолійович; Глазкова, Оксана Василівна (Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”, 2019)
Важливою умовою успішної діяльності підприємства є ефективне управління його потенціалом і персоналом зокрема. Досвід ефективного господарювання підтверджує винятково важливу роль кадрової складової потенціалу підприємства, від якої залежать можливості забезпечення сталого та конкурентоспроможного розвитку підприємства. Оцінка кадрового потенціалу підприємства, повинна будуватися на основі економічних оцінок здібностей людей створювати певний дохід.
Keywords: кадровий потенціал; ефективне управління; конкурентоспроможність