Особливості формування політики просування підприємства ПАТ «Роганська картонна фабрика» на зовнішній ринок - Жарченко, К. М.; Пічугіна, Тетяна Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Статтю присвячено вивченню теоретичних основ політики просування продукції та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності просування продукції підприємства ПАТ «Роганська картонна фабрика» на зовнішні ринки

The article is sanctified to the study of theoretical bases of advancement of products and development of practical recommendations in relation to the increase of efficiency of advancement of products of enterprises JSC «Rogan cardboard factory» to the foreign markets
Keywords: маркетингові комунікації; методи просування товарів; реклама; стимулювання збуту; персональний продаж; advancement of products; marketing communications; methods of advancement of commodities; advertisement; sales promotion; personal sale