Аналіз існуючих напрямків сталого інноваційного розвитку економіки - Гуцан, Олександр Миколайович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "Юридична компанія "Юрсервіс", 2023)
Досліджено фактори та умови досягнення сталого інноваційного розвитку промислових підприємств з наявної тріади його основних складових - економічної, екологічної та соціальної. Переважна більшість досліджень з питань формування та практичної реалізації концепції сталого інноваційного розвитку якраз і орієнтується на вказані складові.
Keywords: інноваційна діяльність; розвиток; економіка; менеджмент; бізнес-діяльність