Шляхи підвищення розвитку та функціонування підприємств теплоенергетики - Фурса, В. А.; Зубенко, Т. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
Пропонується розглянути питання щодо подальшого розвитку та функціонування підприємств теплоенергетики в найближчі десятиліття, що викликає багато суперечностей у наукових та експертних колах і є досить актуальним для української економіки. Розроблено пропозиції та висновки щодо удосконалення розвитку та ефективності підприємств теплоенергетики в Україні.

The heating energy policy of Ukraine in the world context. The author considers the further development of heating energetics in the nearest decades, which is contradictorily considered by scientists and experts and quite actual for Ukraine’s economy, and devises clauses of the development of heating energetics in the Ukraine.
Keywords: енергозбереження; ефективність; автоматизація; heat-energy; energy-saving; effective; automation