Інформаційна технологія визначення фінансового стану компанії на стратегічному періоді з використанням методів обчислювального інтелекту - Москаленко, Валентина Володимирівна; Фонта, Наталія Григорівна (Національний університет "Одеська політехніка", 2021)
Розроблено інформаційну технологію для реалізації методології визначення фінансового стану компанії як складової частини методики формування програми фінансування розвитку компанії. У результаті впровадження ІТ здійснюється оцінка і прогноз фінансового стану компанії і формується фінансова стратегія її розвитку. Прогнозування фінансового стану реалізована за допомогою нейронної мережі з архітектурою Temporal Fusion Transformer. Information technology for the implementation of methodology for determining the financial condition of the company as a component of the method of forming a company's development finance program has been developed. As a result of IT implementation, the assessment and forecast of the company's financial condition is carried out and the financial strategy of the company's development is formed. The method of forecasting financial states in the strategic period was implemented using a neural network with the Temporal Fusion Transformer architecture.
Information technology for determining the financial condition of a company for a strategic period using computational intelligence methods
Keywords: стратегічний менеджмент; система управління продуктивністю підприємства; нейронна мережа прогнозування; strategic management; enterprise performance management system; forecasting neural network