Реверсивний інжиніринг деталей з використанням сучасних методів 3D друку - Пермяков, Олександр Анатолійович; Павлов, Д. М. (Державний біотехнологічний університет, 2024)
The features of designing technological layouts of metal-cutting machines of ggregate-modular design for processing parts with groups of holes forming a dense packing are analyzed.
Keywords: реверсивний інжиніринг; деталі; 3D друк; машинобудування; інформаційні технології; 3D-моделі виробів