Modern life: лексичний мінімум англійської мови - Зенякін, Олексій Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Цей посібник являє собою словник-конспект з найпоширенішими лексичними одиницями англійської мови, якими має володіти та користуватися студент. Лексичний мінімум задля зручності користування та запам’ятовування поділений на секції. Матеріал відповідає рівню В1+ Загальноєврепейських компетенцій володіння іноземною мовою. Розраховано на студентів спеціальності "Філологія".

This manual is a dictionary-abstract with the most common lexical units of English that a student should know and use. The lexical minimum is divided into sections for ease of usage and memorization. The lexical material corresponds to В1+ level of All-European competences in foreign language proficiency. Designed for students majoring in "Philology".
Modern life: lexical minimum of English
Keywords: словник; навчальний процес; лексичні навички; переклад; іноземна мова; граматика; dictionary; educational process; vocabulary skills; translation; foreign language; grammar