Ринок криптовалют - Мехович, Єлизавета Сергіївна; Дюжев, Віктор Геннадійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В науковій доповіді доведено, що ринок криптовалют представляє собою нову та перспективну галузь фінансового світу, яка привертає увагу як інвесторів, так і технологічних інноваторів. Проте, він також потребує обачливості та розуміння його особливостей та ризиків для успішного участі в ньому.
Keywords: ринок; маркетинг; криптовалюта; методи; бізнес; ефективність; підприємства