Формування комплексної системи напрямків та заходів антикризового механізму стійкого розвитку промислового підприємства - Товажнянський, Вячеслав Леонідович (НТУ "ХПІ", 2010)
Предложен методический поход к формированию системы антикризисных мероприятий на промышленном предприятии, использование которого позволяет обеспечить стойкое и стабильное развитие предприятия.

Methodical approach is offered to forming of the system of anti-crisis measures on an industrial enterprise, the use of which allows to provide steady and stable development of enterprise.
Keywords: кризові явища; антикризові заходи; санація; реструктуризація; експертні оцінки; стійкий розвиток; промислові підприємства