Использование LabVIEW для обучения специалистов в области измерительной техники - Балев, Владимир Николаевич; Сущек, А. Н. (НТУ "ХПИ", 2007)
В статті розглянуто особливості побудови навчального курсу "Комп'ютерізовані засобі вимірювання" та використання середовища LabVIEW для підготовки спеціалістів і магістрів на кафедрі інформаційно-вимірювальних технологій і систем.

This paper is devoted to structures and organization of course “Computerized measurement means” using environment LabVIEW for specialists in area of measurements technique.
Keywords: графическое программирование; интерфейс пользователя; автоматизация управления; виртуальные приборы; микропроцессорная техника; измерительные приборы