Порівняльна оцінка чисельного рішення двомірних задач теплопровідності методом граничних інтегральних рівнянь - Грищенко, Володимир Миколайович; Гладков, С. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглядається формалізм методу ГІР при рішенні рівнянь в частинних похідних. Проведені порівняльні розрахунки модельних задач плоскої теплопровідності.

Procedure of Boundary Integral Equation Methods is consider in this article. And numerical solutions of model problems are compare.
Keywords: метод скінченних елементів; МСЕ; ГІР; граничні елементи; ДВЗ; програмна реалізація