Дослідження категоріального апарату фінансової політики держави у сучасній економічній теорії - Волоснікова, Наталія Миколаївна; Ковальова, К. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Виявлено складові категорії фінансової політики держави. Встановлено значення фінансової політики держави в сучасних умовах. Проаналізовано визначення фінансової політики держави.

It had been identified the components of the category financial policy of the state. It had been established the importance of the financial policy of the state under current conditions. It had been analyzed the definition of the financial policy.
Keywords: економічні процеси; фінансова система; економічна політика; процес розширеного виробництва; фінансові відносини; глобалізація світової економіки