Організація контролю якості маркетингової інформації при проведенні маркетингових досліджень - Анічкіна, Ірина Олександрівна; Ларка, Людмила Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Наведені особливості організації контролю якості маркетингової інформації при проведенні маркетингових досліджень.
Keywords: маркетингова інформація; контроль; маркетингові дослідження