Заходи безпеки людини в умовах війни - Мазурець, А. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Акцентовано увагу на комплексному підході щодо вирішення проблеми безпеки людини в умовах сьогодення. Запропоновано ефективні заходи для зменшення ризиків, пов'язаних з безпекою життя та діяльності людини в умовах війни.

Attention is focused on an integrated approach to solving the problem of human safety under current conditions. Effective measures to reduce risks associated with the safety of human life and activity under war conditions are proposed.
Human safety measures under war conditions
Keywords: заходи безпеки; умови війни; ризики; національна безпека; безпека людини; safety; wars; risks; national security