Дослідження сутності стратегічного антикризового управління підприємством - Ткачова, Надія Петрівна; Перерва, Петро Григорович; Целінська, Анна Андріївна (ФО-П Федорко М. Ю., 2021)
Доведено, що криза підприємства розуміється як переломний момент, поворотна точка у розвитку підприємства. Криза супроводжується браком часу, коштів, інформації і потенційно може привести до банкрутства промислового підприємства.
Keywords: антикризовий менеджмент; стратегічне управління; банкрутство; промислові підприємства