Основні підходи до визначення, класифікації та методів управління ризиками на промислових підприємствах - Клименко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядаються основні підходи до визначення, класифікації та методів управління ризиками на промислових підприємствах

The article reviews the main approaches to the definition, classification and risk management techniques in the industry
Keywords: ринкова економіка; науковий підхід; оцінка ризику; виробнича діяльність; management; techniques; industry; risk