Прогнозування надійності редукторів з використанням методу статистичного моделювання - Гуліда, Е. М.; Васильєва, О. Е. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто методологію визначення основних показників надійності редукторів, а саме імовірності безвідмовної роботи та комплексного показника, до якого відносять коефіцієнт готовності.

Methodology of determination of basic reliability of reducing gears indexes is considered, namely probabilities of faultless work and complex index to which take the coefficient of readiness.
Keywords: планово-попереджувальний ремонт; ППР; розподіл Вейбулла; імовірність безвідмовної роботи; коефіцієнт готовності