Современные методы визуализации реалистичных трехмерных ландшафтов в тренажерных системах имитации движения - Васильченков, Олег Георгиевич; Матвиенко, А. С. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті описані основні сучасні методи візуалізації реалістичних тривимірних ландшафтів у тренажерних системах імітації руху, їхні достоїнства й недоліки. Показано напрямок подальших досліджень для вдосконалення існуючих методів.

In papers the basic modern methods of visualisation of realistic three-dimensional landscapesin training systems of imitation of movement, their merits and demerits are reviewed. The direction of the further researches for improvement of existing methods is shown.
Keywords: рендеринг; реалистичная графика; детализированность; фракталы; кривая Леви; метод ROAM