Аналіз економіко-математичних моделей оптимізаційних задач у теплоенергетиці та їх удосконалення - Білоцерківський, Олександр Борисович (ВД "Гельветика", 2014)
Досліджено основні типи економіко-математичних моделей оптимізаційних задач у теплоенергетиці та вдосконалено економіко-математичну модель стабілізації існуючих тарифів на теплову енергію.

The basic types of mathematical models of optimization tasks in the thermal energy are analyzed. The mathematical model of stabilizing of existent tariffs is improved.
Keywords: економіко-математичні моделі; оптимізаційні задачі; теплоенергетика; лінійні задачі; транспортні задачі теплоенергетики; нелінійні задачі; задачі цілочислового програмування; задачі динамічного програмування; програма Microsoft Excel