Рівняння несиметрії вузла живлення електромоторів при фазному короткому замиканні - Чабан, Василь Йосипович; Чабан, Остап Васильович (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано формулу обчислення напруги вузла живлення електричних моторів від спільного трансформатора в разі короткого замикання фази одного з моторів. Формула призначена для використання на кожному часовому кроці інтегрування рівнянь стану електромеханічної системи.

In the paper, a formula is introduced for calculating electric motor supply unit voltage under feeding by a common transformer in the condition of a phase short-circuit in one of the motors. The formula is used in every time step of electromechanical state equations integration.
Equations of electric motor power supply unit dissymmetry under phase short-circuit fault
Keywords: електромеханічні системи; асинхронні мотори; коротке замикання; вузол живлення; трансформатори; power supply unit; transformer; electric motor phase short-circuit