Сутність терміну "технологія" в сучасних умовах - Косенко, Олександра Петрівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Розглянуто теоретико-методичну сутність терміну "технологія" як економічної категорії. Показано її взаємозв’язок з іншими спорідненими категоріями: техніка, інновації, обладнання.

Considers theoretical-methodological essence of the term "technology" as an economic category. Shows its relationship with other related categories: technology, innovations, equipment.
Keywords: діяльність інноваційна; власність інтелектуальна; підприємство промислове; technology; innovation activity; intellectual property; industrial enterprises