Товажнянський, Леонід ЛеонідовичПеревертайленко, Олександр ЮрійовичГарєв, Андрій ОлеговичГорбунов, Костянтин ОлександровичБиканов, Сергій МиколайовичТолста, Н. О.2024-06-122024-06-122011Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла / Л. Л. Товажнянський, О. Ю. Перевертайленко, А. О. Гарєв [та ін.] // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. – 2011. – Вип. 39, т. 2. – С. 146-151.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/78252ukтеплова інтеграціяпроцес концентруванняквасне суслоквасвиробництво напоївПокращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного суслаArticle