Методичні вказівки до практичного заняття № 8 "Методи розрахунків еквівалентного рівня звуку і оцінки дози виробничого шуму" з дисципліни "Атестація робочих місць за умовами праці" - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Кузьменко, Олена Олексіївна; Макаренко, Вікторія Василівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (ФОП Панов А. М., 2020)
Мета роботи - навчити студентів: 1) визначати середній рівень звуку; 2) розраховувати еквівалентний рівень звуку; 3) розраховувати дози шуму.
Keywords: методичні вказівки; класифікація шумів; основні теоретичні положення; визначення середнього рівня звуку; непостійні шуми; терміни; визначення