Обгрунтування методичного підходу до аналізу витрат на виробництво нового виду продукції підприємства - Єршова, Наталя Юріївна; Майкова, Ю. Д. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті запропонований методичний підхід до аналізу витрат на виробництво нового виду продукції на основі елементів операційного аналізу. Сформульовані групи показників, на основі яких проводиться розрахунок. Проведено апробацію методики на прикладі даних виробничого підприємства.

The article the methodological approach to the analysis of the cost of production of a new product with the use of operational analysis elements is conceded. Groups of indicators, based on which calculation are formulated. Approbation on the example of the data of an industrial enterprise is conducted
Keywords: ринкова економіка; аналіз витрат; виробництво; групи витрат; нова продукція; прибуток; analysis of production costs; new products; profit