Концепція ціни "мінімаксу" - Климентова, Марія Віталіївна (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, що концепція ціни «мінімаксу» є важливим інструментом у сфері економіки, теорії ігор та управління ризиками. Вона базується на принципі мінімізації максимальних можливих втрат або максимізації мінімальних можливих виграшів. У сучасних економічних умовах, що характеризуються нестабільністю та невизначеністю, ця концепція набуває особливого значення для підприємств, інвесторів та державних організацій
Keywords: ціна; витрати; методи; мінімакс; розвиток; ефективність; промислові підприємства