Антикризове управління фінансово-господарською діяльністю підприємства - П'ятак, Тетяна Вікторівна; Борзенко, Володимир Іванович (ТОВ "ПромАрт", 2020)
У тезах розглядається модель організації поетапного управління фінансово-господарською діяльністю підприємства на основі факторного аналізу та прогнозуванні зміни економічних показників підприємства на коротких часових інтервалах. Обґрунтована можливість оптимізації менеджерами результатів господарської діяльності підприємства в залежності від впливу зовнішнього середовища в умовах розвитку кризових процесів в економіці.
Keywords: економіка; менеджмент; фінанси; збутова діяльність; платоспроможність