Можливості мобільних додатків знайомств для профілактики ВІЛ-інфекції серед уразливої групи ЧСЧ - Маліков, Василь Володимирович (Планета-Прінт, 2020)
Одним з ключових викликів для українського суспільства залишається протидія ВІЛ / СНІДу з особливою увагою до вразливої групи чоловіків, які практикують секс з чловіками (ЧСЧ),Найбільш популярний серед ЧСЧ в Україні мобільний додаток для знайомств Хорнет наразі позиціонує себе як світова онлайн соціальна мережа, яка надає можливість геям єднатися зі своєю спільнотою. Соціальна відповідальність компанії проявляється і в існуванні програми «Посол здоров’я» (Health Ambassador), що заохочує користувачів до спілкування на теми сексуального здоров’я, життя з ВІЛ, профілактики ЗПСШ. У доповідіаналізуються можливості і бар'єри платформи для соціальної діяльності у сфері профілактики ВІЛ.
Keywords: профілактика; ВІЛ; ключова група ЧСЧ; Харків; мобільні додатки знайомств