Роль діагностики маркетингової діяльності підприємства в антикризовому менеджменті - Ларка, Людмила Сергіївна (My University, 2022)
Визначено особливості концепції антикризового менеджменту в сучасних умовах. Обґрунтовано ключову роль діагностики маркетингової діяльності підприємства для розроблення комплексу антикризових заходів.
Keywords: діагностика; маркетинг; антикризовий менеджмент; КРІ