Ступінь зацікавленості студентів НТУ "ХПІ" до занять баскетболом - Арабаджи, Тимур Дмитрович; Азаренкова, Любов Леонідівна; Жиров, Б. Д. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
В дослідженні визначено ступінь зацікавленості студентів НТУ "ХПІ" до занять баскетболом, як засобу їхнього оздоровлення та виду активно-рухової діяльності. За результатами проведеного анкетування було визначено, що більший відсоток опитуваних студентів зацікавлений спробувати займатися баскетболом.
Keywords: вплив; анкета; зацікавленість; рухова активність; influence; questionnaire; interest; motor activity