Полімерний матеріал - Мішуров, Дмитро Олексійович; Авраменко, Вячеслав Леонідович; Рошаль, Олександр Давідович; Воронкін, Андрій Анатолійович; Мороз, Валерій Володимирович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2017)
Винахід стосується полімерного нелінійно-оптичного матеріалу, який може бути використаний у фотоніці та мікроелектроніці, основні полімерні ланцюги якого складають фрагменти гліцидилових похідних 3,5,7,3',4'-пентагідроксифлавону.
Keywords: патент; винахід; нелінійно-оптичні властивості; хімічні реакції; макромолекули