Електроліт для електрополірування срібла - Дерібо, Світлана Германівна; Гомозов, Валерий Павлович; Байрачний, Борис Іванович; Тульський, Геннадій Георгійович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Електроліт для електрополірування срібла включає роданід калію. Додатково містить етилгліколь і катапін В.
Keywords: патент; корисна модель; роданідний водний електроліт; етилгліколь; катапін В; роданід калію