Оцінка поточної та довгострокової конкурентоспроможності підприємства - Квятковська, Л. А.; Воробйова, Л. Д. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглядається сутність конкурентоспроможності підприємства в поточному та довгостроковому періоді та методи її оцінки в процесі реалізації конкурентної стратегії господарюючого суб‘єкта.

Essence of competitiveness of enterprise in a current and long-term period and methods of its estimation is examined in the process of realization of competition strategy of being in a charge subject.
Keywords: конкурентна перевага; ціна; економічний потенціал; ефективність діяльності підприємства; виробничий потенціал; збутовий потенціал