Підбір двигунів внутрішнього згорання для будівельних і дорожніх машин з урахуванням впливу неусталених режимів навантаження - Шевченко, В. О.; Краснокутський, Максим Володимирович (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2011)
Розглянуті способи завдання характеристик двигунів з урахуванням впливу несталого режиму навантаження і запропонована методика підбору двигунів дозволяють істотно підвищити техніко-економічні показники БДМ за рахунок поліпшення використання встановлених на них двигунів.

The considered methods of task of descriptions of engines taking into account influencing of the unset mode of loading and offered method of selection of engines allow substantially to promote the techno-economic indexes of build and travelling machines due to the improvement of the use of the engines set on them.
Selection of combustion engines for build and travelling machines taking into account influencing of the unset modes of loading
Keywords: машинобудування; електрична енергія; механіка; математичні залежності; combustion engines; unset modes of loading; mechanical engineering; electric power