Інноваційний прорив: можливості для України - Попадинець, Олена Василівна; Колотюк, Олена Іванівна (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті проаналізовано сутність інноваційного прориву на прикладі розвинутих країн та його можливості для сучасної України.

The article analyzes the nature of innovative breakthrough in the example of developed countries and its possible in today's Ukraine.
Keywords: нанотехнології; інтелектуальний потенціал; високотехнологічні розробки; інноваційна економіка; оптоелектроніка; геноміка