Оцінка якості дистанційного курсу - Безменов, Микола Іванович; Конохова, Н. В.; Борисов, В. Г. (НТУ "ХПІ", 2011)
Пропонуються методи і показники оцінки якості дистанційного курсу. Важливими оцінками є кредитність курсу та рівень інтерактивності курсу. Основними вимогами до побудови тестів є надійність, валідність та дискримінативність. Зроблені висновки про ефективність оцінок.

Methods and indexes of estimation of quality of the controlled from distance course are offered. Important estimations it is been creditability course and level of interactiveness of course. The basic requirements to the construction of tests it is been reliability, validity and discriminative. Conclusions are done about efficiency of estimations.
Keywords: освіта дистанційна; кредитність; інтерактивність; навчання; тьютор; методист; освіта вища; тест