Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 2 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції MicroCAD-2021 за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців.
Information technologies: science, engineering, technology, education, health. Part 2
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; електричне перетворення енергії; електромеханічне перетворення енергії; енергозберігаючі технології; енергетика; інформаційні технології; хімічні технології; харчові технології; біотехнології; переробка пальних копалин; видобування пальних копалин; сучасні технології в освіті; комп'ютерні технології; медицина