Оцінювання вартості бренду промислового підприємства - Воліков, В. В.; Ларка, Микола Іванович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядаються методи оцінювання вартості бренду промислового підприємства. Виконано огляд та аналіз існуючих методів оцінювання вартості бренду. Викладено власне бачення проблеми оцінювання вартості товарних брендів та запропоновано метод її рішення.

The methods of evaluation of brand cost in the industrial enterprise are considered in the article. A review and analysis of existent methods of evaluation of brand cost is executed. Own vision of problem of evaluation of commodity brands cost is expounded and a method is offered its permission.
Keywords: маркетинг; інтелектуальна власність; менеджмент; управління бренд-капіталом; товарні бренди