Європейська регіональна політика - Петрова, Марія Євгенівна; Токар, Руслан Олександрович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Визначено, що до інструментів підтримки регіонального розвитку можуть входити гранти, кредити, технічна допомога, консультування та інші види допомоги, які допомагають зміцнити потенціал регіонів та підтримати їх у досягненні цілей розвитку.
Keywords: міжнародна політика; регіональна політика; європейський бізнес; ринок