Результаты технологических испытаний валкового классификатора вибрационного типа - Ягнюков, В. Ф. (НТУ "ХПИ", 2006)
У статті викладено результати стендових та промислових досліджень технологічних характеристик а працездатності вібраційного валкового класифікатора, коли гірська маса має високу вологість виникають труднощі з її грохочення.

In article, results of bench and industrial researches of technical characteristics and work capacity the vibrating roller classifier when the mountain weight has high humidity are stated and there are its difficulties screening
Keywords: минеральное сырье; классификация; грохочение; валковый грохот; показатели эффективности; удельная нагрузка