Актуальні проблеми соціального розвитку в суспільстві змін - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Містить матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції з актуальних проблем соціального розвитку в суспільстві змін. Рекомендовано для науковців, докторантів, аспірантів, викладачів та всіх, хто цікавиться проблемами соціального розвитку.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія; педагогіка; вища освіта; державна політика; економіка