Ткаченко, Марина Олексіївна2018-12-052018-12-052018Ткаченко М. О. Інноваційний розвиток підприємств ресторанного бізнесу, які надають кейтерингові послуги / М. О. Ткаченко // Трансформація фінансової системи України: тенденції та перспективи розвитку : матеріали 2-ї Всеукраїнської наук.-практ. конф., 20-21 листопада 2018 р. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – С. 96-97.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38812Розглянуто основні напрями та групи інновацій, що рекомендовано запроваджувати на підприємствах ресторанного бізнесу, які надають кейтерингові послуги.ukінноваціїкейтерингресторанний бізнескейтерингові послугиІнноваційний розвиток підприємств ресторанного бізнесу, які надають кейтерингові послугиThesishttps://orcid.org/0000-0003-2605-2653