Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Товарознавство та управління закупівлями" - Бухкало, Світлана Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок щодо аналізу та характеристик товарознавства та управління закупівлями складових інноваційних процесів бізнесу, що дозволяє їм самостійно аналізувати і давати оцінку результатам діяльності підприємств готельного та ресторанного господарства, прогнозувати соціально-економічні наслідки рішень, які приймаються в умовах ринкової економіки.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; товарознавство та управління закупівлями; закупівлі; товарознавство; готельно-ресторанна справа