Дослідження процесу теплообміну при конденсації аміаку з циркуляційного газу у випарниках великотонажних агрегатів синтезу - Бабіченко, Анатолій Костянтинович; Тошинський, Володимир Ілліч; Пирсенкова, Є. А. (НТУ "ХПІ", 2008)
Представлені результати досліджень процесу теплообміну в випарниках блоку вторинної конденсації. Отримано уточнене рівняння Краусольда для розрахунку коефіцієнта тепловіддачі з боку циркуляційного газу, що враховує інтенсивність процесу конденсації аміаку.
Keywords: мінеральні добрива; синтетичний аміак; холодильні системи; теплопередача