Литвиненко, Олена АнатоліївнаГладкий, Федір ФедоровичФедякіна, Зоя Павлівна2024-05-302024-05-302016Литвиненко О. А. Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур : монографія / О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий, З. П. Федякіна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Аграрна наука, 2016. – 52 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/77886Викладено огляд науково-технічної інформації закордонних і вітчизня-них авторів щодо питань використання олійного насіння як джерела білків, впливу підготовки та умов переробки насіння на якість білкових продуктів. Розглянуто способи одержання й застосування харчових форм рослинних білків з олійного насіння, описано методи дослідження їх функціонально-технологічних властивостей.Представлений матеріал може бути корисний науковим співробітникам та фахівцям олієжирової, харчової та інших галузей промисловості.ukмонографіябілкиолійні культурисоняшникнасіння олійних культурбілкові продуктиВиробництво харчових форм білків із насіння олійних культурMonograph