Перспективи отримання БАД на основі біомаси CORIOLUS VERSICOLOR - Антоненко, Л. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянута можливість використання біомаси базидіального гриба Coriolus versicolor для створення БАД лікувально-профілактичного або харчового призначення. Оптимізовано поживне середовище та умови культивування.

The possibility of using biomass basidiomycete Coriolus versicolor to create a dietary and preventive medicinal supplements. Optimized nutrient medium and the conditions of cultivation. Presented by the chemical, aminoacid and fatty acid composition of the biomass.
Keywords: умови культивування; лікувально-профілактичне призначення; шапинкові гриби; продукти харчуваня; biomass