Взаємодія класичних та інноваційних методів навчання як фактор особистісного розвитку майбутнього фахівця - Пігарєва, Карина Валеріївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Стаття присвячена актуальним перспективам взаємодії традиційних та інноваційних методів навчання студентів. Проведено аналіз класичного та інноваційного методичного інструментарію, що використовується викладачами. Обґрунтовані переваги застосування синтезу класичних та інноваційних методів в порівнянні з переважанням одного з цих типів в процесі підготовки майбутніх фахівців.

The article is devoted to the prospects of the interaction of traditional and innovative methods of teaching students. The analysis of classical and innovative methodological tools using by teachers of high schools is given. The article proves advantages of application of synthesis of classic and innovative methods in comparison with the predominance of one of these types in the training of future specialists.
Interaction of classical and innovative methods specialist of teaching as a factor of personal development of future specialist
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; технології інформаційні; лекція; education; training; lecture; visual methods; information technologies